Bra billiga böcker.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Mandalas
Mandalas
39kr
 På djupt vatten
På djupt vatten
49kr
 Spiderman
Spiderman
39kr


Bäst på häst
 Bäst på häst    

Bäst på häst

[ 9789187707209 Gesén, Milde]

39kr


E-postadress
 

Bäst på häst

Pernilla Gesén, Jeanette Milde

Inbunden

Lilla Piratförlaget

Stella är på utflykt med sin klass. De får träffa kaniner och hästar. Stella och Tyra älskar hästar! Men när Maja vill vara med och bestämma blir allt fel. Vem är egentligen bäst på häst?

Kompisböckerna är fartfyllda och färgstarka berättelser för nybörjarläsarna. För varje bok får vi lära känna eleverna i klassen bättre.

Pernilla Gesén står bakom en mängd barn- och ungdomsböcker, som de populära böckerna om Alva. Tillsammans med illustratören Jeanette Milde presenterar hon nu en ny lättläst serie om kompisarna i klass 1A.

"Text och bild samspelar på ett väldigt fint sätt, och de små nyanserna i texten understryks av Jeanette Mildes väl komponerade bilder. ... Geséns text återger ett i barnets värld vanligt och allvarligt vardagsdrama på ett mycket trovärdigt och respektfullt sätt. Det är en historia där många kan känna igen sig och som kan fungera som utgångspunkt för samtal om kompisrelationer och hur lätt det är att känna sig utanför."
Annakarin Lindberg, BTJ

"Boken tar upp kompisrelationer och beskriver på ett bra och begripligt sätt situationer och problem som kan uppstå mellan vänner. Det är en tänkvärd berättelse som får läsaren - såväl barn som vuxen - att fundera."
Johan Espefält, Skaraborgs Allehanda

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem