Bra billiga böcker.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Äventyrare
Äventyrare
39kr
 Sticka till babyn
Sticka till babyn
59kr
 Livets härlighet
Livets härlighet
49kr


Behandla dig själv
 Behandla dig själv    

Behandla dig själv

[ 9789153427278 Kristine Kaoverii]

39kr

Kan endast köpas i fysiska butiker

E-postadress
 

Behandla dig själv

Kristine kaoverii Weber

Danskt band

Ica bokförlag

Syftet med den här opretentiösa handboken är att vara ett alternativ till värktabletter och dylikt, när man plötsligt får ont någonstans eller råkar ut för mindre krämpor på jobbet, i hemmet eller på resor. Teknikerna, massage, akupressur och zonterapi, fokuserar på lättillgängliga delar av kroppen, dvs. händer och fötter, ansikte och huvud, nacke, axlar och ländrygg. Varje teknik beskrivs på ett enkelt sätt och är illustrerad med en färgteckning eller ett färgfoto.

Boken inleder med lite historik och hur man använder den. Därefter presenteras massageteknikerna. Sedan följer olika symtom, som ängslan och oro, artrit, andningsproblem, musarm och andra besvär orsakade av datoranvändning, förstoppning, trötta ögon, baksmälla, huvudvärk etc., och hur man behandlar dem. Boken avslutar med Do-in, ett asiatiskt självhjälpsprogram, där man knackar igång meridianerna för att komma igång på morgonen.

Författaren är diplomerad kroppsterapeut med österländsk inriktning och har studerat bodywork-terapi i 13 år. Hon är också massage- och yogainstruktör och har utbildning i akupressur och shiatsu.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem