Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Stjärnor utan svindel
Stjärnor utan svindel
59kr
 Cake Hero
Cake Hero
59kr
 Konsten att bli..
Konsten att bli..
49kr


Låt bönor förändra..
 Låt bönor förändra..    

Låt bönor förändra..

[ 9789188917478 Höglund]

59kr

Kan endast köpas i fysiska butiker

E-postadress
 

Låt bönor förändra ditt liv

Birgitta Höglund

Danskt band

Bladh by Bladh

Utsedd till en av världens fyra bästa specialkokböcker i prestigefyllda Gourmand Awards 2019!

I den här vackra kokboken får du lära dig hur du bygger en god tarmflora med hjälp av recept som innehåller resistent stärkelse/prebiotika vilket är själva grunden för en god hälsa och vikt. Den formella beteckningen resistent stärkelse är själva nyckeln till många hälsofördelar mat kan ge. Bättre och mer långvarig mättnad som ger ett mindre hoppande blodsocker och i många fall en viktnedgång för den som vill ha det. Den resistenta stärkelsen finns bland annat i bönor, och i Låt bönor förändra ditt liv kokboken hittar du massor av goda och nyskapande recept med bönor och även några mjölksyrade grönsaker, för den viktiga probiotikan. Lättlagad mat som inte bara är bra för vår hälsa utan även klimatsmart och helt rätt i tiden. Här får du lära dig hur du kan tillsätta bönor, kikärter och linser i såväl smoothies, färsrätter, pajer, matbröd och desserter, så de blir mer mättande och dessutom håller matkostnaderna nere.  

Om författarna:

Birgitta Höglund är en mycket erfaren kock med ett brinnande intresse för lågkolhydratkost och resistent stärkelse. Hon har gett ut sex kokböcker, varav tre även är utgivna i USA, en i Norge och en i Finland. Birgitta har fått flera hälsovinster som beskrivs i boken och även en lägre vikt med hjälp av att lägga till pre- och probiotika i sin dagliga mat. Hennes senaste bok är Gröna, sköna tillbehör för ett friskare liv (våren 2020).  

Lars-Erik Litsfeldt har skrivit böcker om kost och hälsa sedan 2005 som har getts ut på sex språk.

Patrik Olsson. typ 1-diabetiker, har genom att prova bönor och prebiotika för att hantera sin diabetes, lagt grunden för denna kostmässiga revolution.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem