Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Alla vill ju hem
Alla vill ju hem
59kr
 När underbart inte.
När underbart inte.
59kr
 Karismasamhället
Karismasamhället
59kr


De tysta
 De tysta    

De tysta

[ 9789174612714 Björn Hellberg]

49kr


E-postadress
 

De tysta

Björn Hellberg

Inbumden

Lind & Co.

Med oktobermörkret ruvande utanför rutorna grips den ensamme pensionären Nils-Gabriel Husar av panik. Hotfulla ljud får honom att frukta besök av någon med ont i sinnet, någon som kanske redan hunnit bryta sig in i huset.
Och plötsligt hörs en skarp telefonsignal i natten.
Berättelsen tar avstamp hemma hos den skräckslagne Husar. Polisen rycker in och finner spår som leder till Lyselska skolan.
Sedan dröjer det inte länge förrän brottsutredarna inser att folk med koppling till den kontroversiella läroanstalten kan sväva i direkt livsfara.

Efter några års bortavaro är det dags för kriminalarna i den fiktiva storstaden Loviken att ånyo äntra den litterära scenen. Populära profiler som exempelvis Carina Keller och Stig-Allan Jönsson gör nu efterlängtad come back i den femte fristående delen i serien.

BJÖRN HELLBERG är onekligen en mångsysslare av rang - bland annat en av världens främsta tennisexperter, en välkänd radio- och tv-profil och fyrfaldig På spåret-vinnare. Dessutom en flitig och uppskattad författare med ett sextiotal titlar bakom sig. Hans underhållande deckare attraherar ständigt en mycket stor publik.

Om De tysta:
"På sitt lite stillsamma sätt beskriver [Hellberg] noggrant och initierat människor och miljöer. De tysta är också en berättelse om feghet och maktfullkomlighet. Något som de allra flesta kan känna igen."
Ingeborg Ahlander, Nerikes Allehanda

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem