Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Yoga girl
Yoga girl
20kr
 Yoga. Mindre stress
Yoga. Mindre stress
59kr
 Stickade projekt
Stickade projekt
59kr


En förlorad vän
 En förlorad vän    

En förlorad vän

[ 9789189363724 Slettengren]

49kr


E-postadress
 

Therese Slettengren

En förlorad vän

Inbunden

Ordberoende

Malin har inte sett sin barndomsvän Kattis sedan våren för tjugo år sedan då allt gick fel. En dag får hon se Kattis dödsannons i tidningen och hennes trygga liv vänds upp och ner. Malin släpper allt annat och bestämmer sig för att ta reda på vad som egentligen hände med hennes vän.

Sökandet ger fler frågor än svar och spåren leder Malin till mörka platser i Stockholms undre värld. Snart upptäcker hon att vännen försvunnit under märkliga omständigheter och att det finns krafter omkring henne som är beredda att göra vad som helst för att dölja sanningen..

Författaren till De likas lek är tillbaka med en spännande psykologisk bladvändare som kryper under huden. En tät skildring av det mörker som döljer sig bakom Stockholms skimrande fasad - en värld fylld av missbruk och hemlöshet.

Men det är också en berättelse om förlorad vänskap, om att hålla ihop familjen, att vilja hitta tillbaka till det som varit och om svårigheten att behålla det vi älskar mest. Hur långt är du beredd att gå för att ta reda på sanningen? Och vad händer när du inser att den innehåller svar du inte vill ha? 

Therese Slettengren är uppvuxen i Stockholm och bor på Lidingö. Hon har alltid fascinerats av människans drivkrafter, hur det förflutna påverkar oss och de val vi gör. Teman som återkommer i hennes skrivande.  En förlorad vän är hennes tredje roman. 

Recensioner :

"En förlorad vän är en bok om förlorad vänskap, berörande skildringar av människors livsöden och komplicerade relationer. Therese skrivit en stark, spännande och bra bladvändare som höll mig på halster genom hela boken" ihvuvudetpamalin

"Detta är en riktig bladvändare, obehaget kryper in under huden och det går inte all lägga den ifrån sig. Riktigt riktigt bra" Kickis Bokvärld

"Slettengren har en speciell förmåga att bygga upp en historia som griper tag i läsaren från start och släpper sen inte taget förrän upplösningen kommer. Läsaren dras in i en psykologisk spänning där familjeförhållanden och vänskapsband vänds och vrids på, testas och utmanas hela tiden. Tonåringar som utforskar sina och föräldrarnas gränser när de lockas av det lyxiga livet som alltid kommer med ett pris. Trasiga familjeförhållande och fina fasader som krackelerar när man kommer närmre. Men mörkret lyses upp av stark vänskap och kärlek till familjen. Intrigen vävs ihop så elegant av karaktärernas val och drivkrafter.

Slettengren kan verkligen konsten att skriva psykologiska thrillers som inte går att lägga ifrån sig"

Powered by Talex e-handelssystem