Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Släpp ingen jävel..
Släpp ingen jävel..
59kr
 Goda grannar
Goda grannar
59kr
 Alla vill ju hem
Alla vill ju hem
59kr


Engelska. Kurs 1.
 Engelska. Kurs 1.    

Engelska. Kurs 1.

[ 9789177832577 Harding]

49kr


E-postadress
 

Engelska kurs 1.

Rachel Harding

Flexband

Tukan

Kursbok för nivå 1 i serien English for Everyone.


Nivå 1 vänder sig till dig som precis har börjat lära dig engelska, eller inte har fördjupade kunskaper i språket.

English for Everyone är en unik serie med en visuell, tydlig utformning som gör det lätt och roligt att lära sig engelska på egen hand. Mängder av illustrationer och grafik gör innehållet lätt att ta till sig och hjälper dig att förstå och komma ihåg de olika delmomenten i boken.

Böckerna passar dig som vill bättra på dina engelskakunskaper – kanske för ditt arbete eller inför en resa. Serien är också perfekt för dig som studerar inför internationella språktest som TOEFL eller IELTS eftersom programmet följer dessa poängnivåer

Serien är uppdelad på fyra olika nivåer, från nybörjare till avancerad. För varje nivå finns en kursbok och en övningsbok med komplett studiematerial som är anpassat efter CEFR, den internationella standarden för språkstudier.

En hemsida med ljudfiler kompletterar böckerna och är tillgänglig för alla som följer någon av English for Everyone-kurserna. Här ges möjlighet att träna hörförståelse och uttal.

Kurserna täcker in grammatik, vokabulär, uttal, hörförståelse, konversation, läsförståelse och hur man uttrycker sig i skrift.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem