Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Omständigheter
Omständigheter
59kr
 Kyssar i regnskog
Kyssar i regnskog
49kr
 Cake Hero
Cake Hero
59kr


Fossiljägarna
 Fossiljägarna    

Fossiljägarna

[ 9789175451107 Hagberg, widman]

49kr


E-postadress
 

Fossiljägarna

Björn Hagberg, Martin Widman

Pocket

Historiska media

»En populärvetenskaplig bedrift.« Upsala Nya Tidning

Hur det gick till när fisken klev upp på land? Det har varit ett av de största vetenskapliga mysterierna, en klassisk gåta som många velat lösa. Fossiljägarna är en fängslande skildring av de svenska fossiljägare som kartlade en av de viktigaste förändringarna i vår världs historia. Deras upptäckter skapade rubriker världen över samtidigt som de nya kunskaperna kom att forma den moderna människans syn på de stora och eviga frågorna om vårt ursprung.

Personliga tragedier, ovanliga levnadsöden, storpolitik och akademisk rivalitet. Detta är några av beståndsdelarna i den dramatiska berättelsen om de forskare som var beredda att offra allt för att hitta det avgörande beviset för hur livet i havet tog det avgörande klivet upp på land.

Om författarna:

Martin Widman är vetenskapsjournalist och TV-producent. Har under flera år arbetat på Sveriges Radio och SVT med berättelser om djurens och människans evolution.

Björn Hagberg är författare och manusskribent för TV. Har sedan många år intresserat sig för allt som finns under havets yta, vilket bland annat resulterat i böcker om vrak i Östersjön och det försvunna svenska signalspaningsflygplanet DC-3:an.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem