Sveriges fyndsäkraste bokhandel.

Böcker är perfekta presenter

Meny
Varumärken
Nyheter
 Sticka mönster - 200 nyskapande motiv att inspireras av
Sticka mönster - 200 nyskapande motiv att inspireras av
39 kr
 Flower power - konsten att lyckas med blommor och buketter
Flower power - konsten att lyckas med blommor och buketter
39 kr
 Herr Kanins Chokladfabrik
Herr Kanins Chokladfabrik
39 kr
Storsäljare
01.Barbro. En Bok om Lill-Babs
02.Andalusien. Konst&Arkitektur
03.Bokhandlarn´s. allmänna frågor
04.Den blodiga vägen. Sven Hassel
05.Marilyn Monroe: metamorfoser
06.Odlarens Handbok. André Strömqvist


https://
Fotografernas bästa bilder
 Fotografernas bästa bilder    

Fotografernas bästa bilder

[ 9789163610042]

129 kr


E-postadress
 

Fotografernas bästa bilder

Pagina

Den ultimata inspirationsboken för fotografer kom ifjol. Nu släpper Pagina, tillsammans med 1x.com, uppföljaren Fotografernas bästa bilder och hur de kom till, vol. 2 med ett ännu starkare bildmaterial, vassare tutorials och dessutom med ytterligare fler spännande fotogenrer.

Direkt upp på världens topplistor

Konstfotografi engagerar starkt och alla vill lära sig hemligheterna av de bästa fotograferna. När den förra boken släpptes på engelska gick den upp på första plats på Amazon.coms topplista över alla världens fotoböcker.

Boken har även fått fantastiska kundrecensioner och kallats för en ny typ av lärobok samt hyllats för kvalitén på fotografierna.

Ingen annan fotobok i världen liknar denna

Det allra mest uppskattade är att man i denna serie får detaljerad information från så många duktiga fotografer från hela världen med olika stilar, vilket ingen annan bok i världen kan erbjuda. Boken beskriver hur bilderna skapats, alltifrån den kreativa idén till genomförandet med alla de tekniska detaljerna för kamerainställningar och bildbehandlingsmetoder.

I boken presenteras nära 100 praktiska fotoprojekt som utmynnat i de vackraste och mest häpnadsväckande bilder, alltifrån dokumentärfoto och gatufoto, till natur och porträtt.

Välkommen backstage för att se hur magi skapas!

Författare

Boken är ett samarbete mellan Pagina och 1x.com. Bokens bilder är skapade av amatörfotografer från världens alla hörn. Fotografierna har valts ut av och publicerats på 1x.com, ett av världens största fotocommunities på nätet med 150 000 unika besökare per dag. Deras kvalitetskrav är mycket höga och endast en bråkdel av alla bilder som skickas in till 1x.com blir publicerade i deras fotogalleri.

Powered by Talex e-handelssystem