Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Stjärnor utan svindel
Stjärnor utan svindel
59kr
 Blindspår
Blindspår
59kr
 Konsten att bli..
Konsten att bli..
49kr


Fruarna
 Fruarna    

Fruarna

[ 9789150963427 Fisher]

59kr


E-postadress
 

Fruarna

Tarryn Fisher

Inbunden

Harper Collins

En historia om tre kvinnor som alla är fru till en och samma man - en man som inte går att lita på. Bästsäljande relationsthriller som vänder ut och in på genren.

Din man har två andra fruar som du aldrig har träffat, och även om det är ett okonventionellt arrangemang älskar du din man och intalar dig att du är okej med det.

Men en dag hittar du en ledtråd till en av de andra fruarna, och du kan inte motstå impulsen att söka upp henne och bli hennes vän. Snart misstänker du att hon blir misshandlad och utnyttjad av mannen ni båda älskar, men mot dig har han aldrig varit våldsam.

Vem är han egentligen, och hur mycket är du beredd att riskera för att ta reda på sanningen om honom? Och vem är hans mystiska tredje fru?

"Perspektiven förskjuts medan handlingen fortskrider, så att de som verkade vara självklara löses upp i en dimma och ersätts av nya skrämmande versioner. (...) Intrigen är ovanlig och skickligt utformad och resultatet har blivit en nagelbitare." Lars-Erik Holm, Dast Magazine

"Tvångsmässig, briljant, fängslande jag var fast till sista sidan." Adele Parks, författare

"En spännande och välskriven psykologisk thriller som är svår att lägga ifrån sig." Elisabeth Brännström, BTJ-häftet

"Från att jag öppnade den kunde jag inte lägga den ifrån mig. Nagelbitande, hjärtknipande bra från start, med karaktärer som du både hejar på och förfasas över. Jag älskade varje ord. Sex plus." Bästsäljande författaren Alessandra Torre

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem