Bra billiga böcker.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Vad händer..
Vad händer..
39kr
 Rädda Harry
Rädda Harry
39kr
 Rakt i krysset
Rakt i krysset
39kr


Geologi
 Geologi    

Geologi

[ 9789189021037 Rapp]

229kr


E-postadress
 

Geologi

Anders Rapp

Inbunden

Votum

Sverige är fantastiskt - inte minst ur geologisk synvinkel!

Nyfiken på geologi tar dig med till 150 spännande platser i Sverige som bjuder på stora geologiska upplevelser. Boken ger en helhetskänsla då den lyfter fram natur- och kulturvärden vid besöksmålen och är såväl en guide- som faktabok - en bok att utgå från när du planerar din nästa utflykt. Här finns platser som överraskar, fascinerar, skapar dramatik, skänker skönhetsupplevelser.

I Nyfiken på geologi förklarar Anders Rapp den geologiska bakgrunden till det du kommer att möta på de olika platserna. Kunskapsbitar som gör dina upplevelser ännu större. Bokens huvudfokus ligger på den del av geologin som omfattar former i terrängen, mindre om mineraler och bergarter - även om de sistnämnda är helt centrala i vissa kapitel.  

Nyfiken på geologi är den första guide- och faktaboken i sitt slag i Sverige.  

 

Läs den här boken - då kommer ni att gå igång på geologi! Finurligt pedagogiskt upplagd. Väldigt trevlig som inspirationsbok!
Joacim Lindwall, Sveriges Radios Naturmorgon

Boken kan varmt rekommenderas till alla naturintresserade, både de som ännu inte upptäckt hur fascinerande geologi är och för oss som redan är frälsta men som av någon anledning ännu inte avverkat alla de 150 beskrivna platserna!Pär Weihed, Geologiskt Forum

Powered by Talex e-handelssystem