Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Sarajevo. Minnen..
Sarajevo. Minnen..
59kr
 Goda grannar
Goda grannar
59kr
 När underbart inte.
När underbart inte.
59kr


Glad sommar
 Glad sommar    

Glad sommar

[ 9789129701043 Clara Lidström Annakarin Nyberg]

49kr


E-postadress
 

Glad sommar- Läckra bakverk och lata dagar

Inbunden

Clara Lidström Annakarin Nyberg

Rabén & Sjögren

Våren och sommaren är de härliga kalasens och utflykternas tid. Nu tar vi oss tid att packa fikakorgen med hembakat, sött och svalkande och beger oss ut. För som vi har längtat efter ljuset och lata dagar i värmen! Ibland tar vi oss faktiskt inte längre än till förstukvisten. Men att sitta där och sörpla saft och doppa nybakat i solgass kan vara nog så trevligt. Andra gånger går utflykten till en sommarauktion och då gäller det att packa korgen full med godsaker så vi orkar vara på hugget hela dagen.

I Glad sommar har Clara Lidström och Annakarin Nyberg samlat sina bästa somriga recept. En del har de bakat sedan barnsben, så som äppelkakan och chokladknapparna, andra är nya favoriter. Några gamla klassiker har också fått komma med, som veteskorporna och blåbärsbullarna. Just de recepten hittades i hundraåriga gammelmormor Gretas samlingar.

Dessutom tipsar Clara och Annakarin om vad du kan göra de dagar då sommarregnet smattrar mot rutan. Och för sommarens alla antik- och loppisbesök har de samlat sina allra bästa knep för att kunna göra riktigt bra kap!

Underbara Clara Lidström och Annakarin Nyberg är tillbaka med systerboken till God Jul. Här ligger fokus på att njuta av sommaren och allt som den bjuder på - och att göra det tillsammans med sina nära och kära.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem