Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Konsten att bli..
Konsten att bli..
49kr
 Kyssar i regnskog
Kyssar i regnskog
49kr
 En flickas memoarer
En flickas memoarer
59kr


Gin- En guide till...
 Gin- En guide till...    

Gin- En guide till...

[ 9789174249545 Aaron Knoll]

69kr


E-postadress
 

Gin - Rn guide till smakerna och hantverket. 300 sorter från hela världen.

Aaron Knoll

Inbunden

Bonnier Fakta

Det här är den första boken på svenska om gin som tar en närmare titt på den spännande och starka gintrenden som sveper fram över världen. Drycken sätts in i ett historiskt perspektiv, alltifrån att vara betraktad som medicin till framväxten av dagens smådestillerier och ginbarer. Guiden spänner över de stora klassiska tillverkarna i Storbritannien, USA och Australien till svenska och internationella hantverksdestillerier.

Här beskrivs hur gin framställs, vilken roll alkoholhalten har för smakupplevelsen och vilken gin som passar till vad. En stor del ägnas de olika typerna av gin och deras smaksättning – hur kryddor och örter påverkar smakupplevelsen. Lär dig hur det går till att prova gin, samla några vänner och upptäck hur olika gin kan smaka.

Receptdelen innehåller fler än 50 recept på gindrinkar med ett flertal variationer. Dessutom berättas historien bakom världens kanske mest kända drink, G&T, och en praktisk genomgång av olika tonic med recept avrundar kapitlet.

En utförlig uppslagsdel med över 300 av världens bästa ginsorter presenteras med bild och text, från Black Button Destillery i USA till Hernö gin i Härnösand.

Detta är ett praktverk över gin och den perfekta guiden till drycken oavsett om du är intresserad av dryckeshistoria eller vill haka på gintrenden.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem