Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Alla vill ju hem
Alla vill ju hem
59kr
 Inte död än
Inte död än
59kr
 Bibliotekarien i ...
Bibliotekarien i ...
59kr


Hitler och
 Hitler och    

Hitler och

[ 9789174690606 Ryytty, Carsten]

49kr


E-postadress
 

Hitler och andra världskriget. 444 frågor ochb svar.

Carsten Ryytty

Inbunden

Ordalaget

"Utomordentligt lärorik bok om andra världskriget... Informativ, fascinerande och berättad med känsla, med ett språk som är både distinkt och lättläst... Sällan har fakta och konsekvenser av de fasansfulla krigsåren 1939-1945 blivit så bra och begripligt beskrivna." Norrländska socialdemokraten, Hans Olov Ohlson

Hade Sverige koncentrationsläger?

Det kommer ut mängder med böcker om Hitler och andra världskriget - som aldrig tycks sluta intressera oss, och tur är väl det! Här är boken som faktiskt sticker ut från bokmängden.

Boken ställer 444 konventionella och oväntade frågor på 25 olika teman och händelser om kriget och Hitler - och ger svar! I kapitlet "Dagen D" får du reda på bland annat: Hur stor var landstigningen? Vad klottrade Eisenhower ner på ett blad före invasionen? Och i kapitlet "Sverige under andra världskriget": Hur många dog i strider i Sverige? När fick Sverige reda på förintelsen?

Det är en bok som passar alla oavsett tidigare kunskaper i ämnet som är nyfikna på både hårdkokta fakta och kuriosa om andra världskriget och Hitler. Eller den som redan vet allt och vill veta lite till! Det är lättillgängligt men ger kött på benen.

CARSTEN RYYTTY har jobbat som lärare i 35 år. Hans knep för att få eleverna intresserade av historia är att krydda un­dervisningen med små historiska kuriosa som han samlat på sig inom olika områden. Han har tidigare skrivit bl a Histori­ens underbara värld.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem