Sveriges fyndsäkraste bokhandel.

Böcker är perfekta presenter

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Vykortets historia
Vykortets historia
39 kr
 Målarbok
Målarbok
39 kr
 Nordpilen
Nordpilen
39 kr


Du är inte ensam
 Du är inte ensam    

Du är inte ensam

[ 9789177793281 Joakim Lundell]

39 kr


E-postadress
 

Du är inte ensam

Joakim Lundell

Kartonnage

Lind&Co.

Joakim Lundells självbiografi Monster blev en av förra årets mest sålda och uppmärksammade böcker. Nu är Sveriges största "influencer" tillbaka med den självklara uppföljaren, Du är inte ensam, som tar vid där den förra boken slutade.  

Om Joakim Lundell i Monster gjorde upp med barndomsåren och sin mamma, så berättar han i den nya boken för första gången om hur det är att leva med diagnoserna Aspergers syndrom och ADD.
Vi får följa med bakom kamerorna under "pranksen" i de egna YouTube-kanalerna och under "reality-tv" -inspelningarna - på inställda bröllopsresor, på storbråk med cheferna för ett av Sveriges största medieimperier - och under Joakims många och plötsliga infall som ibland leder rakt ner i avgrunden.
Men här växer det också fram en berättelse om hur Joakim och frun Jonna Lundell, under en tid då de båda är skuldsatta och arbetslösa, bestämmer sig för att bli större och mer inflytelserika än Sveriges samtliga tv-produktionsbolag och hur de mot alla odds faktiskt lyckas med det.  

JOAKIM LUNDELL (f. 1985) är en av Sveriges mest populära YouTube-personligheter och en framgångsrik musikartist, producent och DJ.  

LEIF ERIKSSON och MARTIN SVENSSON är båda författare till en rad böcker i olika genrer. De började skriva tillsammans 2010 och arbetar nu med flera gemensamma bokprojekt.

Ur Du är inte ensam:  

"Jag anpassade mig och accepterade att jag var ett slödder."  

"I början handlade det inte så mycket om att tjäna pengar på bloggen utan mer om att ha något att fokusera på så att jag inte skulle ta mitt liv."   

"Att jag blivit så framgångsrik beror på sätt och vis på att jag gjort så många misstag."   

"Jag hamnade i tittarnas våld och blev deras gisslan."   

"Jag hatar när folk kastar skit på mig bara för att de förlorat sin väg i livet, för det gör att jag för en stund också förlorar min väg."

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem