Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Stjärnor utan svindel
Stjärnor utan svindel
59kr
 Kyssar i regnskog
Kyssar i regnskog
49kr
 Gaslightad
Gaslightad
59kr


Kan det här..
 Kan det här..    

Kan det här..

[ 9789150965568 Seinfeld]

59kr


E-postadress
 

Kan det här vara nåt?

Jerry Seinfeld

Inbunden

Harper Collins

I Kan det här vara nåt? delar en av vår tids allra största komiker med sig av sina bästa skämt från fem decennier på humorscenen.

Första gången Jerry Seinfeld uppträdde som komiker var 1975, som 21-åring på den legendariska New York-klubben Catch a rising star. Sedan dess har han skrivit allt sitt material själv - och sparat det. Till den här boken har han valt ut sina favoriter, sorterade i årtionden. På sida efter sida med briljanta och skrattframkallande betraktelser får läsarna en unik inblick i en av vår tids största komikers utveckling, och den härliga men också mycket krävande konstformen standup.

"Närhelst jag kom på något bra, oavsett om det var på scen, under ett samtal eller medan jag skrev i mitt stora gula block, sparade jag alltihop i ett stort gammalt dragspelsfodral", skriver han i boken.

"Jag älskar att slå upp den här boken, låtsas att jag är Jerry och få min fru att skratta med hjälp av Jerrys material. Det är som en konstnär som kopierar målningar på ett museum: du lär dig genom att efterlikna andras penseldrag." Steve Martin, New York Times Book Review

Jerry Seinfeld är komiker och bosatt i New York, mest uppmärksammad för tv-serien Seinfeld, långköraren där han spelade huvudrollen som sig själv. Seinlanguage, hans förra bok, låg etta på New York Times bestsellerlista och blev en av 1990-talets storsäljare. Är det här nåt? har också klättrat upp på samma lista och fått stor uppmärksamhet världen över.

Powered by Talex e-handelssystem