Sveriges fyndsäkraste bokhandel.

Böcker är perfekta presenter

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Lär dig klockan
Lär dig klockan
39 kr
 Söta hundar och...
Söta hundar och...
39 kr
 Hur svaghet kan..
Hur svaghet kan..
39 kr


Klockor. Modeller och ..
 Klockor. Modeller och ..    

Klockor. Modeller och ..

[ 9789188953520 Thomas Denke]

39 kr


E-postadress
 

Klockor. Modeller , märken och nörderi.

Thomas Denke

Flexband

Roos&Tegnér

Thomas Denkes obligatoriska bok för alla klockälskare finns nu i mjukband. 

I Klockor får både inbitna klocknördar och nyblivna klockentusiaster och samlare nästan all info de behöver om olika märken och modeller, om specifika kultklockor, armbandsurets historia och om hur man bäst tar hand om sin klocka. I boken presenteras både klassiska och mer oväntade modeller, prisvärda såväl som dyrare armbandsur, men fokus ligger inte på de lyxigaste uren. Du får tips på vad du ska tänka på när du köper din klocka, liksom vilka fällor och fallgropar du ska akta dig för och vilka armbandsur du faktiskt inte ska samla på.  

Thomas Denke, en av grundarna till Klocksnack.se, har skrivit en inspirerande och översiktlig bok om klockornas spännande och komplicerade värld. Den vänder sig till dig som har klockor som hobby, oavsett om du precis har börjat intressera dig för armbandsur eller har samlat ett tag. I en avslutande utförlig ordlista förklaras tungvrickande termer som tourbillon och foudroyante, och vi får lära oss att när det kommer till klockor är en komplikation inte något att oroa sig för.

Thomas Denke driver podcasten Urbildningsradion och tidskriften Out of Time Magazine samt är medgrundare av Klocksnack.se, Nordens största klockcommunity. 

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem