Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Sudoko
Sudoko
49kr
 Ren skönhet
Ren skönhet
59kr
 Yoga girl
Yoga girl
20kr


Konsulten som..
 Konsulten som..    

Konsulten som..

[ 9789178357451 Bergstrand]

49kr


E-postadress
 

Konsulten som inte ville bada

Mikael Bergstrand

Inbunden

Bokfabriken

ÖVER 800 000 SÅLDA BÖCKER!

Kenneth V Anderssons liv leker. Som framgångsrik konsult har han gjort sig en förmögenhet på att rationalisera bort anställda. Kenneth är en mästare på att välja bort saker, och av bekvämlighetsskäl har han valt bort äktenskap, barn och vänner. Hemma i lyxlägenheten njuter han istället av fina viner och filmkvällar med sin tio år yngre sambo. Men så en fredagskväll väljs han oväntat bort själv. När flickvännen gör slut rasar hela hans tillvaro samman. Plötsligt inser Kenneth hur brutalt ensam han är.

Efter ett par misslyckade dejtingförsök åker han ut till sommarhuset i Baskemölla på Österlen för att slicka sina sår och pliktskyldigt besöka sin far på äldreboendet. När den vresige och senildemente fadern antyder den verkliga orsaken till mammans försvinnande för snart fyrtio år sedan påbörjar Kenneth en sällsam resa, som leder honom till den mystiska Elisabet.

Konsulten som inte ville bada är en roman om att hitta sig själv, berättad med den humor och värme som blivit Mikael Bergstrands signum.

Powered by Talex e-handelssystem