Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Stjärnor utan svindel
Stjärnor utan svindel
59kr
 Fiendevän
Fiendevän
59kr
 Omständigheter
Omständigheter
59kr


Kyssar i regnskog
 Kyssar i regnskog    

Kyssar i regnskog

[ 9789189363847 Wistrand]

49kr


E-postadress
 

Kyssar i regnskog

Lovisa Wistrand

Inbunden

Ordberoende

I Ellas svinrygg ligger aldrig ett perfekt blonderat hårstrå fel, hon har en walk-in-closet fylld med designerkläder och antalet skor med svindlande klackhöjder är i nivå med Carries i Sex and the City.

Hon värderar bekvämlighet högt och skulle aldrig frivilligt sätta sin fot i djungeln, men när vännerna slår vad om att hon inte skulle klara av en enda natt i det vilda måste hon bevisa att de har fel.

På resan i det dimhöljda Rwanda väntar bergsgorillor, regnskog och mängder av insekter, men också en synnerligen attraktiv turistguide. Archer bryr sig visserligen inte om att kläderna han har på sig är lite smutsiga eller att han tjänar en spottstyver. Förmodligen är han rika Ellas raka motsats. Ändå kan hon inte låta bli att imponeras av hans kunskaper om gorillorna och det faktum att han liksom är ett med den vilda naturen.

Synd bara att Archer inte verkar tycka särskilt bra om Ella. Enligt honom är hon för uppblåst och utseendefixerad för att klara av de utmanande vandringarna genom nationalparken. Detta hindrar inte Ellas känslor från att växa sig allt starkare när hon märker att tankarna bara dras till honom, men tyvärr finns det ett stort problem som gör en romans omöjlig.

Samtidigt är det en annan resenär som verkar göra allt för att röja Ella ur vägen. Frågan är varför? Hur långt är personen villig att gå för att hon ska åka hem igen?

När Ella av misstag lämnas ensam med gorillorna är det bara överlevnad som gäller och hon tvingas utvecklas till någonting hon aldrig hade trott var möjligt. Författarens tidigare bok Vackra, vita lögner fick många läsare att gråta av skratt.

Kyssar i regnskog är en humoristisk feelgood fylld av kärlek, äventyr och reseupplevelser utöver det vanliga och en fristående uppföljare till den hyllade romanen 600 mil till dig.

RECENSIONER

"En härlig bok som jag läste ut i ett svep. De målande beskrivningarna gjorde ju att man nästan kände som att man var där. Sen lite skratt, pinsamheter och känslor på det." Anna Maria Hellström

"En helt fantastisk bok! Det må vara en feelgood med alla klassiska ingredienser, såsom både kärlek och vänskap med en cocktail av känslor i bergochdalbana shake, MEN också ett fantastiskt reseäventyr med kära möten av det vilda."

"Mycket trovärdig och välskriven samt känsloladdad, stora doser humor och rappa dialoger, liksom förundran över de fina gestaltningarna av inte minst gorillamötena. Här bjuds läsaren på ett pulserande äventyr med högt tempo. Det blir aldrig tafatt eller tråkigt! Älskar den här feelgood-shaken!" Missa den inte!" Rosita Söderström

"Kyssar i regnskog handlar om Ella som alltid är perfekt klädd och storstadstjej. Att resa ut i djungeln skulle aldrig falla henne in. Men en vadslagning får henne att resa iväg till Rwanda. I den tropiska regnskogen möter hon gudien Archer. Det blir en resa som får känslorna att växa och en chans för Ella att upptäcka nya sidor hos sig själv.

"Miljöerna i berättelsen känns levande, jag vet att författaren inte varit i Rwanda men det känns nästan som det. Scenerna med bergsgorillorna är vackra och det finns något vördnadsfulla över det hela. När det kommer till karaktärerna tycker jag hyfsat bra om Ella redan från början. Jag trodde först inte det utifrån baksidestexten. Det framkommer fort att Ella är driven och mångbottnad, om än lite småaktig. Det är lite roligt med scenerna när Ella har en inre kamp med sig själv och sin magkänsla."

"Detta är en bok för dig som gillar tropiska resor, feelgod och chick-lit."  Bookslukaren

"Språket ger lättsam läsning med driv och humor, om kärlek och livsval, att våga bryta upp från det förväntade och göra det som verkar omöjligt." BTJ

"Feelgood-roman som lever upp till förväntningarna." UNT

"Gripande, underhållande och vacker! Betyg: 4/5" Jennies Boklista

"Så fängslande och underhållande läsning. Missa inte denna pärla! Betyg: 5 av 5" Boklusens hemsida

"Kärlek, kärlek och lite mer kärlek. Jag gillade verkligen den här boken, den var lättsam, varm och full av känslor." Bokcirkelnn

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem