Sveriges fyndsäkraste bokhandel.

Böcker är perfekta presenter

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Mickan mat & glädje
Mickan mat & glädje
39 kr
 Hälge - Stora boken om att jaga vilt
Hälge - Stora boken om att jaga vilt
39 kr
 Skåne - möten, mat och människor
Skåne - möten, mat och människor
39 kr
Storsäljare
01.Barbro. En Bok om Lill-Babs
02.Slottet med de många rummen
03.Andalusien. Konst&Arkitektur
04.Den blodiga vägen. Sven Hassel
05.All världens hundraser
06.Ardennerna. Antony Beevor
07.Bokhandlarn´s. allmänna frågor
08.Eldögon. Möten med Sveriges ugglor
09.Jag såg dem dö. Sven Hassel
10.Kosmisk Cocktail. Tre delar mörk materia.


https://
Läcker vardagsmat utan gluten
 Läcker vardagsmat utan gluten    

Läcker vardagsmat utan gluten

[ 9789174691177]

129 kr


E-postadress
 

Läcker vardagsmat utan gluten och mjölk.

Inbunden

Mekto Ganic

Ordalaget

"Optimal kokbok för den som måste eller vill laga näringsrik och varierad mat utan gluten och/eller mjölk" Bibliotekstjänst, Linda Ljungskog
"En riktigt fin kokbok" Pralin

Enkel och läcker vardagsmat, naturligt gluten- och mjölkfri!

Fler och fler i Sverige blir känsliga mot gluten. Nu kommer kokboken med naturligt glutenfria ingredienser med recept som är goda, inspirerande, nyttiga och enkla att laga. Alla med mjölkfria alternativ.



Några kapitel ur boken: BAS- OCH SMÅRECEPT: Pesto, chilimajonäs, kikärtsröra, bönröra, cashewkräm, vitlöksdipp, valnötspaté... SOPPOR & GRYTOR: Laxsoppa, Lammgryta, Krämig brödgryta, Keralasoppa, Linsgryta med frökex... PASTA: Spenatlasagne, Lasagne al forno, Frutti di mare, Sötpotatis- och rödbetsnudlar, Gnocchi alla carbonara... PAJER & PIROGER: Smulpaj från medelhavet, Montenegrinska köttpiroger, Sheperdspaj, Nötpaj... HAMBURGARE, BIFFAR & MOUSSAKA: Kyckling- och rårisbiffar, Fyllda paprikor, Grekisk mousakka, Cevape PIZZA & ANNAT GOTT: Tunnbrödsrullar, Pitabröd med falafel, Smörgåsbakelse, Quinoamuffins, Pizza Milano... Sallader Nudelsallad med grape, Söt bovetesallad, Taboullleh, Sötpotatissallad...



Innehåller även fakta om råvaror och redskap samt vad det innebär att äta utan gluten. MEKTO GANIC har en 20-årig bakgrud inom recept- och produktutveckling. Hon har föreläst inom celiakivärlden i över sju år. KALLE SANNER är fotograf med flera utställningar i bagaget. Av samma författare: BRÖD OCH KAKOR - BAKA UTAN GLUTEN

Powered by Talex e-handelssystem