Bra billiga böcker.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Rönnbär och romantik
Rönnbär och romantik
39kr
 Soppa med tillbehör
Soppa med tillbehör
59kr
 Greta tävlar
Greta tävlar
39kr


Manglade dukar..
 Manglade dukar..    

Manglade dukar..

[ 9789175456959 Klingberg]

39kr


E-postadress
 

Manglade dukar och vikta servetter

Ewa Klingberg

Pocket

Historiska media

Charmig roman om omöjlig kärlek!

»En underbar välskriven bok, som man bara vill ska fortsätta!« Hanneles bokparadis 

»En riktig liten pärla, en av sommarens mysigaste läsupplevelser.« Johannas deckarhörna

Utan att riktigt förstå hur det gick till så har Felicia blivit med hus. Inte en vanlig villa, utan en stor fastighet med hyresgäster som nu är hennes ansvar. En av lägenheterna ska hon inreda till sig själv.

När Felicia möter den attraktive antikhandlaren Jonathan som vill fylla hennes bostad med tidstypiska möbler vänds hennes liv upp och ned. Felicia tar tacksamt emot inredningshjälp från Jonathan, men vad varken Felicia eller Jonathan känner till är att en av möblerna döljer en gammal hemlighet Denna hemlighet leder till Nanny, en ung kvinna som arbetar som piga i ett välbemedlat hem i Karlshamn år 1851.

Ensamheten blir plötsligt ett virrvarr av nya bekantskaper, de gamla murriga väggarna får nytt liv och Felicias sårade hjärta tinar upp. Men hur ska hon hantera en kärlek som är omöjlig redan från början?

Nannys och Felicias skilda livsöden vävs samman på ett fängslande vis. Hemligheter från det förflutna blir en del av Felicias liv och påverkar henne på ett sätt som hon aldrig hade kunnat förutsäga. Manglade dukar och vikta servetter är en varm och charmig historia som handlar om vänskap, kärlek och modet att känna tillit.

Röster om boken:

»En otroligt charmig och förtjusande teel-good roman ... en mysig och charmig berättelse som jag varmt kan rekommendera!« Bloggen Midnatts ord

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem