Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Inte död än
Inte död än
59kr
 Karismasamhället
Karismasamhället
59kr
 Roxy
Roxy
59kr


Maraton
 Maraton    

Maraton

[ 9789163610899 Jack Waitz]

49kr


E-postadress
 

Maraton

Jack Waitz

Flexband

Pagina

Miljontals människor springer maraton och löpartrenden verkar ha kommit för att stanna även i Sverige. Det arrangeras årligen över 500 maratonlopp runt om i världen och Stockholm maraton är med sina 16 000 deltagare bland de största i Europa.

Den norska tränarlegenden Jack Waitz och den skrivande löparmotionären Marit Karlsen delar i den här boken med sig av sina kunskaper och erfarenheter om allt som har med maratonlopp och löparträning att göra. Men boken riktar sig även till den som vill springa kortare distanser, som halvmaraton och enmilslopp. För oavsett om du är nybörjare eller proffs när du väl har anmält dig till ett lopp vet vi att du kommer att ha många frågor: Hur ska man lägga upp träningen, hur långt bör man springa, vilket tempo ska man hålla, vilka skor passar bäst, hur är det med skador och näringsintag?

MARATON ger dig all nödvändig information. Bland annat kan du läsa om effekten av att variera passen, om löparteknik och effektiv styrketräning för långdistanslöpare. Supermotionären har fått ett eget kapitel om symptomen på det som förr i tiden hette överträning, och som i boken kallas felträning. 

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem