Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Alla vill ju hem
Alla vill ju hem
59kr
 Karismasamhället
Karismasamhället
59kr
 Detta skall passera
Detta skall passera
59kr


Märta på hopptävling
 Märta på hopptävling    

Märta på hopptävling

[ 9789163866524 Erika Eklund Wilson]

39kr


E-postadress
 

Märta på Hopptävling

Erika Eklund Wilson

Inbunden

BVonnier Carlsen

"Ridskolan ska ha hopptävling. Jag och min kompis Maja ska skriva om den i vår tidning Gnägg! Vi ska inte vara med för vi kan ju knappt rida än. Man måste kunna galoppera och hoppa över hinder om man ska få tävla. Och man får inte vara rädd av sig."

I den tredje boken om Märta, hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar, har det blivit dags för hopptävling. De stora flickorna flyger över hindren tillsammans med hästarna och får fina prisrosetter – eller? Kanske är det inte bara Märta som har svårt att vara bestämd ibland...

Hästar är en nyproducerad, humoristisk serie som ingår i Lätt-att-läsa. Böckerna handlar om Märta som börjar rida och hennes funderingar kring detta. De är underhållande till sin karaktär och beskriver kärleken till hästar, livet i stallet, känslor och vänskap. Nybörjarläsaren får också en del fakta på köpet.

Böckerna är skrivna och illustrerade av Erika Eklund Wilson och kan läsas av såväl hästbitna som hästrädda. De vardagliga situationerna beskrivs med mycket värme och hög igenkänningsfaktor. Böckerna är rikt illustrerade med roliga, uttrycksfulla och träffsäkra bilder.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem