Sveriges fyndsäkraste bokhandel.

Böcker är perfekta presenter

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Dino Deluxe
Dino Deluxe
39 kr
 Det förlovade landet
Det förlovade landet
39 kr
 På sex meters djup
På sex meters djup
39 kr


101 Öl du måste dricka innan..
 101 Öl du måste dricka innan..    

101 Öl du måste dricka innan..

[ 9789186287795]

39 kr


E-postadress
 

Örjan Westerlund

101 öl du måste dricka innan du dör: 2015/2016.
För sjätte året i rad har Örjan Westerlund utforskat och smakat av den svenska ölmarknaden. Här har han gallrat ut de godsaker du helst borde prova. Som du anar innehåller boken i år många öl från några av de över hundra svenska småbryggerierna.

Det stigande ölintresset i Sverige har gjort "101 öl du måste dricka innan du dör" uppskattad bland alla dem som letar nya favoriter och ölupplevelser, oavsett öldrickaren är nybliven entusiast eller bevandrad i baren. Nyfikenheten för nya öl och nya bryggerier smittar lät av sig på båda dessa kategorier.

Urvalet i boken är brett både i pris och ursprung. Ölen r plockad från såväl Sverige som de klassiska ölländerna. Här finns lättdruckna törstsläckare, gräsklipparölen och tunga mörka höstöl liksom en samling välvald IPA.

De uppskattade noteringsraderna för egna omdömen finns kvar på varje sida. Med det erbjuds du som läsare att utmana författaren - smakar det verkligen pumpernickel och doftar knäckebrödskant, eller kan det vara fläderblom och granskott, med en dunst av grapefruktskal?

Prova själv, 101 gånger, och med önskan om mycket god läsning!

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem