Sveriges fyndsäkraste bokhandel.

Böcker är perfekta presenter

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Juridik ombord
Juridik ombord
129 kr
 En gång i Havanna
En gång i Havanna
129 kr
 Kata Dalström
Kata Dalström
139 kr


Mingelrätter&Smörgåstårtor
 Mingelrätter&Smörgåstårtor    

Mingelrätter&Smörgåstårtor

[ 9789174615401]

39 kr

Kan endast köpas i fysiska butiker

E-postadress
 

Inbunden

Monika Ahlberg

Jag kan inte tänka mig en bättre form för umgänge än att mingla!
Att gå runt och småprata, som ordet mingla lustigt nog betyder, är ju hur trevligt som helst. Och eftersom det vid de flesta mingeltillfällen även bjuds på aptitretande tilltugg och svalkande dryck blir ju minglet inte bara en upplevelse rent socialt utan också en upplevelse för såväl gommen som strupen och själen.
Dessutom är det roligt att ställa till med mingel! Att planera tilltuggen till ett mingel är bra mycket mer kreativt och kravlöst än att planera rätterna till en middagsbjudning. Kanske är det också därför som ett mingel passar utmärkt när man vill bjuda många gäster och nya bekantskaper? Eller varför inte rent av göra någon av de stora högtiderna till ett mingel? En minglande 50-årsfest kommer sent att glömmas, det är jag alldeles säker på!
Och nu när jag tänker efter är det ju inte bara aptitretare och mingelrätter som passar att bjuda på vid en minglande högtid. Nej, här passar även den i dag något bortglömda smörgåstårtan alldeles perfekt!

En smörgåstårta kan göras i alla möjliga former och varianter men har fördelen att den alltid mättar. Dessutom blir den bara godare av att förberedas dagen före, varför själva högtidsdagen helt kan ägnas åt firandet.
Så, kära vänner - låt oss börja mingla!

Powered by Talex e-handelssystem