Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Alla vill ju hem
Alla vill ju hem
59kr
 Roxy
Roxy
59kr
 Våroffer
Våroffer
59kr


Ögonblick...
 Ögonblick...    

Ögonblick...

[ 9789188181626 Kenneth Olausson]

59kr


E-postadress
 

Ögonblick i vår svenska natur

Kenneth Olausson

Inbunden

Notfabriken

Vår svenska natur är en stor tillgång för oss alla, med sin rika variation och sin tillgänglighet. Vi är många som trivs med att vistas i naturen och mår bra av att få uppleva dess storslagenhet. Men mycket av det som händer där ute missar vi, antingen för att vi inte kommer tillräckligt nära eller också för att vi helt enkelt inte ser vad som sker. Som kattugglan som kamouflerar sig så väl mot trädet det sitter i att vi missar den trots att vi passerar helt nära.

I den här boken får du dela en naturfotografs fascinerande upplevelser och fina ögonblick i vår svenska natur. Storslagna fotografier varvat med personliga betraktelser och gedigen kunskap. Nyfikna, lekande rävungar, tranor i morgonljus, skärgårdsmiljö och fjällnatur. Du får blicka ut över ängar och hav samt stifta bekantskap med såväl fåglar och insekter som växter och rovdjur.

Kenneth Olausson är bosatt i Stockholms skärgård och vistas även i övriga delar av Sverige, framför allt i Jämtland och Västmanland. Med bakgrund som entreprenör inom musik, kultur, forskning samt idrott och hälsa bestämde han sig för några år sedan att ägna mer tid åt sitt naturintresse. Numera arbetar han heltid som naturfotograf samt med naturrelaterade uppgifter, som att inventera fågel och rovdjur. 

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem