Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Blommor året om
Blommor året om
49kr
 Kvinnan med stjärnan
Kvinnan med stjärnan
49kr
 Upprättelsen
Upprättelsen
49kr


Rönnbär och romantik
 Rönnbär och romantik    

Rönnbär och romantik

[ 9789179034252 Swedenmark]

49kr


E-postadress
 

Rönnbär och romantik

Eva Swedenmark

Inbunden

Lind & Co.

Rönnbären mognar på träden och vintern är här. Familjen kring restaurang La Stella samlas i Åre.

Sandra gör praktik - och träffar Adam som fångar hennes hjärta, men kommer han att kunna behålla det? Mario och Liselotte har landat i tillvaron med lilla dottern Ester, men hur ska det gå för Anders och Linda? En norsk ölbryggerska dyker upp som gör det svårt för Anders att hålla sig inom äktenskapets skaklar. Håkan och Susanne trivs i Anitas och Börjes ombonade hus, medan vännerna öluffar i Medelhavet. Men när Anita och Börje landar i charmiga Taormina på Sicilien så väntar en överraskning som kommer att skaka om hela familjen ...

Rönnbär och romantik är den sjätte delen i den populära serien som tog sin början med Smultron och svek och sedan fortsatte med Vinbär och vemod, Hallon och hat, Lingon och lust samt Hjortron och hjärtan.

EVA SWEDENMARK och ANNICA WENNSTRÖM har förutom romanerna i bär-serien även skrivit Det hemliga rummet (Lind & Co, 2018) tillsammans. Båda är också del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall, tillsammans med Maria Herngren.

"jag älskar miljöerna och stämningen som författarduon Eva Swedenmark och Annica Wennström har skapat. Det är skönt att landa där."
Annelie Henrysson, Karlshamns Allehanda

"De vackra platser som de besöker, maten och alla härliga efterrätter beskrivs bra. Och riktigt kul är recepten som smugit sig in i boken."
Benita Svensson, Mariestads-Tidningen

"Boken är en njutning att läsa. Alla naturbeskrivningar från ett vintrigt Åre. De vackra platser Anita och Börje besöker på sin resa. Den fantastiska maten, det goda brödet, alla härliga efterrätter [...] Jag har sträckläst denna underbara bok med sitt fina slut, jag har gråtit mig snorig. Hoppas, hoppas att det kommer fler böcker i serien"
Monica Gullman, vangavan.se

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem