Sveriges fyndsäkraste bokhandel.

Böcker är perfekta presenter

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Ad Hoc Rocks
Ad Hoc Rocks
39 kr
 Alla hundar vill spåra
Alla hundar vill spåra
39 kr
 De bästa kortspelen
De bästa kortspelen
39 kr


Sofi & Jacob
 Sofi & Jacob    

Sofi & Jacob

[ 9789188549310 Lovisa De Geer]

39 kr


E-postadress
 

Sofi & Jacob reder till London

Lovisa De Geer

Inbunden

Triumf

Det är mitt i natten när Jakob plötsligt vaknar. Ute är det kolsvart och hemma hos favoritfaster sover alla djupt. Om bara några timmar ska han resa till London för första gången, tillsammans med sin lillasyster Sofi och sin favoritfaster Lollo. Jakob har resfeber och Sofi bara busar, men väl ute på flygplatsen tar spänningen över och äventyret kan börja!

I London får de resa med dubbeldäckare, äta fish and chips och upptäcka både Big Ben, London Eye, Towern och Buckingham Palace. Men hjälp! Var har Lammi, Jakobs favoritgosedjur, tagit vägen? Följ med på resan och hjälp honom att hitta Lammi igen.

Sofi & Jakob reser till London är den första i en serie av härliga reseberättelser för hela familjen. Både med korta och lärorika fakta om sevärdheterna och en upptäcktsresa i Englands huvudstad London.

Millis Sarri är illustratör, grafisk formgivare och författare som illustrerat många bilderböcker.

Lovisa de Geer är en av Sverige ledande reseexperter, och arbetar idag som skribent för ett flertal kända magasin samtidigt som hon driver en resebyrå och en egen resesajt. Med sina dryga tvåhundra resdagar per år har Lovisa många restips och smarta tricks att bjuda på från jordens alla hörn. 

Powered by Talex e-handelssystem