Böcker till fantastiska priser.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Indiens historia
Indiens historia
39kr
 T-rex åker tåg
T-rex åker tåg
39kr
 Mensa kids
Mensa kids
39kr


Storm över högländerna
 Storm över högländerna    

Storm över högländerna

[ 9789187519154 Christina Courtenay]

39kr


E-postadress
 

Storm över högländerna

Christina Courtenay

Inbunden

EA förlag

Storm över högländerna / Christina Courtenay
Sviken av sin bror och sin ungdomskärlek behöver Brice Kinross en ny start i livet. Han välkomnar möjligheten att lämna Sverige för det skotska höglandet och ta över familjegodset. Året är 1754 och det är stora problem på Rosyth Estate. Brice anländer till Skottland i efterdyningarna av engelsmännens hämnd över skottarnas uppror. Godset är i ruiner och pengarna försvunna. Brice får en allierad i den vackra, rödhåriga Marsaili Buchanan som sköter hushållet. Men kan han lita på henne ...
Om författaren:
Christina Courtenay bor i Herefordshire i England, är gift och har två barn. Hon är född i England men har svensk mamma och växte upp i Sverige. I tonåren flyttade hon och hennes familj till Japan. Hon lärde sig älska Japan, och även om familjen bara stannade tre år, påverkades hon enormt av den asiatiska kulturen.
Hon har ett stort intresse för historia och är ordförande i The Historical Novel Society, en förening som vänder sig till författare och läsare av historiska romaner. Hon är också medlem i The Romantic Novelists' Association.
Christina Cortenay har utkommit med sju romaner som samtliga har haft stor framgång och sålts i stora upplagor. Hon har vunnit flera priser och utmärkelser. För Storm över högländerna belönades hon med RoNA - the Best Historical Novel of the Year Award.
Storm över högländerna är en fristående fortsättning på Tigerporten och tilldrar sig på skotska högländer i efterdyningarna av Jakobiternas uppror och engelsmännens hämnd.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem