Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Bibliotekarien i ...
Bibliotekarien i ...
59kr
 När underbart inte.
När underbart inte.
59kr
 Detta skall passera
Detta skall passera
59kr


The big boss
 The big boss    

The big boss

[ 9789113076577 Palm. Alsgren]

49kr


E-postadress
 

The big boss

Erik Palm, Jonas Alsgren

Inbunden

Nordtedts

Stefan Persson är en av världens rikaste människor. Han har satt sin prägel på hela modeindustrin. Han kan påverka politiska beslut. Han styr ännu företaget bakom kulisserna. Och han vill fortsätta vara hemlig.

Många har frågat sig hur ett företag från lilla Västerås kunde bli ett fenomen i hela modevärlden. Så hur gick det till när H&M genom en gigantisk reklambudget och supermodeller, världsartister och stjärndesigners lyckades bli ett av världens starkaste varumärken och själva sinnebilden för fast fashion? Vilka var det som skapade succén?

Som med varje framgångssaga så finns också kritiska röster. Det handlar om anklagelser om sexistisk reklam och utnyttjande av unga underbetalda sömmerskor. Det handlar om en företagskultur som i vissa avseenden anklagats för att vara rent sekteristisk. Det handlar om en ägarfamilj som prioriterar höga vinstutdelningar till aktieägarna.

Mannen som gång på gång övertrumfar kritikerna heter Stefan Persson. Han som med viss tvekan axlade ledarrollen. Med unika vittnesmål från anställda och interna dokument får vi här en tydligare bild av hur det gick till när han skapade ett av Sveriges största företag genom tiderna och hur han ska ta H&M in i framtiden.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem