Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Stjärnor utan svindel
Stjärnor utan svindel
59kr
 Kan det här..
Kan det här..
59kr
 Blindspår
Blindspår
59kr


USA:s elitförband
 USA:s elitförband    

USA:s elitförband

[ 9789179035099 Henriksson]

59kr


E-postadress
 

USA:s elitförband

Karin Henriksson

Inbunden

Lind & Co.

Vi hör talas om dem i nyheterna och har sett dem skildrade i otaliga filmer och tv-serier - de amerikanska elitförbandens spektakulära insatser som räden mot Usama bin Ladin, striderna mot IS och fritagningen av kapten Richard Phillips. Men vilka är egentligen Navy SEALs, Rangers, Delta Force, Gröna baskrarna och de övriga specialförbanden?

USA-experten Karin Henriksson går igenom hur och varför förbanden uppkom, deras träning, resurser, spioner och dessutom debatten om dessa ofta hemliga styrkor som spelar en allt större roll i den amerikanska krigföringen. Hundarna som deltar i de farliga operationerna - och också kan få medalj - ägnas förstås ett eget kapitel.

KARIN HENRIKSSON är bosatt i Washington D.C. sedan tre decennier och har rapporterat i Svenska Dagbladet, Amerikaanalys, Utrikesmagasinet och flera andra medier. Hon har gett ut en rad böcker om amerikansk politik, biografier om Ronald Reagan och Donald Trump, reportageboken Vänstern i USA, standardverket USA:s alla presidenter och Bevingade ord från USA.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem