Sveriges fyndsäkraste bokhandel.

Böcker är perfekta presenter

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Släppa taget
Släppa taget
39 kr
 Ridning
Ridning
39 kr
 HItta nallen
HItta nallen
39 kr


https://
Världens öl
 Världens öl    

Världens öl

[ 9789174613711]

39 kr

Kan endast köpas i fysiska butiker

E-postadress
 

Kartonnage

Tim Hampson

Just nu är det spännande tider för ölälskare - hantverksölen har fått ett enormt uppsving, och i spannet mellan det traditionella och det nymodiga finns oräkneliga variationer. Följ med till fler än 800 fantastiska bryggerier på olika kontinenter och upptäck en värld av öl.
Världens öl förklarar bryggprocesser, ölens historia, och hur man på bästa sätt avnjuter en öl. Vi går på djupet i de stora ölnationernas historia, med fokus på deras lokala stil och på de bryggerier som gjort dem berömda.
Upptäck de banbrytande bryggerier vars passion och innovation lett till hantverksölens blomstring. Från intensiva, humletunga IPOR till söta och rökiga porter-öl Världens öl visar upp öl från en mängd olika bryggerier och skildrar dagens främsta innovatörer och deras brygder.
Lär dig att uppskatta den klassiska ölen och hitta helt nya favoriter.
För att du ska kunna uppskatta varje glas till fullo innehåller boken också smakbeskrivningar samt förslag på hur man bäst kombinerar mat och öl.

TIM HAMPSON är korrespondent för BBC:s Good Food Live och Sky Pub Channel. Han är en hängiven ölspecialist och författare till flera böcker på ämnet.

Powered by Talex e-handelssystem