Böcker till fantastiska priser.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Österlen
Österlen
219kr
 När bergen sjunger
När bergen sjunger
39kr
 Förundran
Förundran
149kr


Vilda Norden
 Vilda Norden    

Vilda Norden

[ 9789187283925 Pedersen, Karlsson]

59kr


E-postadress
 

Vilda Norden

Jan Pedersen, Henrik Karlsson

Inbunden

Votum & Gullers

Med Vilda Norden vill två av Sveriges mest meriterade naturfotografer, Jan Pedersen och Henrik Karlsson, väcka intresse och sprida kunskap om Nordens natur och djurliv.

Vilda Norden berättar om mycket av det som är unikt i Sverige, Finland, Island, Norge med Svalbard och Danmark med Färöarna och Grönland.

Många spektakulära naturskådespel återkommer varje år. Groddjur och insekter är små men spännande ändå om man vet något om dem. Större djur, som späckhuggare, björn och järv, har blivit tillgängliga naturupplevelser i världsklass. Vilda Norden tipsar om när och var man ska befinna sig för att få uppleva dem.

En del arter, som staren, minskar i antal. Andra, som havsörnen, ökar efter att ha varit nära att utrotas. Det här tas också upp i Vilda Norden.

Vi behöver bli fler som upptäcker naturens mångfald och hur den berikar våra liv. Vi behöver bli många fler som engagerar oss i skyddet av allt det som vi annars riskerar att förlora. För alla som är nyfikna på naturens under är Vilda Norden en stor inspirationskälla.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem