Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Bakfickan
Bakfickan
59kr
 Always hungry
Always hungry
49kr
 Stark hela livet
Stark hela livet
59kr


Dockmakarens dotter
 Dockmakarens dotter    

Dockmakarens dotter

[ 9789173553162 Mats Ahlstedt]

39kr


E-postadress
 

Dockmakarens dotter

Mats Ahlstedt

Pocket

Kabusa

Kim-Ly är soldat i sitt eget krig. Hennes mamma Mai utsattes för sexuella övergrepp av tre svenska poliser under 70-talet, nu är hon döende i cancer. Kim-Ly är fast besluten att hämnas henne. Två av poliserna som begått övergreppen dör, den tredje skadas svårt. Men är det verkligen Kim-Ly som ligger bakom?

Fängelseprästen Johannes Brobeck bestämmer sig för att hjälpa Kim-Ly oavsett om hon är skyldig eller inte, vilket får oanade konsekvenser för hans eget liv.

Fatima Wallinder, ny chef för länskriminalens spaningsrotel, har fått ett svårt fall på sitt bord. Hon upptäcker att offren har stora summor pengar på sina konton, och att alla var politiska motståndare till Vietnam-­rörelsen på 70-talet, dessutom ganska brutala sådana. Den komplicerade utredningen underlättas inte av att Fatimas kollegor har stora problem med att en ung kvinna med somalisk bakgrund blivit deras chef.

Dockmakarens dotter är den sjätte fristående delen i serien om Fatima Wallinder, Sören Högström och deras kollegor vid länskriminalen i Göteborg och den första delen av en trilogi om fängelseprästen Johannes Brobeck.

Pressröster om Dockmakarens dotter:

Utan tvekan befäster Ahlstedt med 'Dockmakarens dotter' sin ställning som en av Sveriges bästa deckarförfattare. Ulrika Spangenberg, Bokberoende.se

Detta är en kriminalroman väl värd att läsa. Bokparet.blogspot.se

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem