Bra böcker till fantastiska priser.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Den sista akten
Den sista akten
39kr
 Den man älskar
Den man älskar
39kr
 Ett oväntat besök
Ett oväntat besök
39kr


Ekobyboken
 Ekobyboken    

Ekobyboken

[ 9789187283543]

39kr


E-postadress
 

Ekobyboken: Frihetsdrömmar, skaparglädje och vägar till ett hållbart samhälle

Gunnel Atlestam, Margareta Bremertz, Carina Haglind, Ahnstedt, Monica Havström, Marie Hedberg, Eva-Lotta Hultén och Carl-Magnus Höglund

Votum

Trenden att kunna leva hållbart och göra saker från grunden är stark. Intresset för att bygga och bo ekologiskt ökar mycket i vårt land. I Ekobyboken skildras mångfalden och spännvidden i Sveriges ekobyar från de starkt idealistiska till dem som i det mesta liknar helt vanliga villakvarter, från kollektivboende på landsbygden till omvandling av befintliga stadskvarter. Innovativa lösningar samsas med spännande, vacker och nyskapande arkitektur.

Ofta råder en stark social gemenskap. Samtidigt är det svårt att vara föregångare. Inte sällan tvingas ekonybyggare hantera misstänksamhet och ifrågasättande inte bara från grannar, vänner och familj utan även från myndigheter och banker. Många starka viljor och stora drömmar som ska omvandlas till verklighet kan också föra med sig konflikter mellan byns invånare.

Boken berättar om glädjen, skönheten och känslan av sammanhang som finns i många ekobyar men väjer inte för de problem som också kan förmörka projektet och visar på lösningar.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem