Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Roxy
Roxy
59kr
 Släpp ingen jävel..
Släpp ingen jävel..
59kr
 Inte död än
Inte död än
59kr


Gran Canaria
 Gran Canaria    

Gran Canaria

[ 9789187239557 Anna W Thorbjörnsson]

39kr


E-postadress
 

Gran Canaria och Lanzarote

Anna W Thorbjörnsson, Marko T Wramén

Flexband

Karavan

Kanarieöarna är svenskarnas mest populära resmål. Nu upplever öarna en andra guldålder. Undvik charterträngseln längs sydkusten och upptäck istället ett sagolandskap med storslagen natur, välsmakande gastronomi och äventyr i många former.

Marko T Wramén och Anna W Thorbjörnsson har provsmakat, vandrat, simmat, cyklat kört, dykt och flugit och ger i sin guide mer än 200 personliga tips, rikt illustrerade med vackra bilder. Vad sägs om att besöka charmiga små byar på Fuerteventura? Eller att utforska Lanzarotes sagolika lavalandskap?


Med Mitt Gran Canaria i bagaget blir det lite som att hälsa på en kompis som flyttat ner och som visar dig alla sina favoriter. Framför allt blir det lättare att ge sig iväg på upptäcktsfärd bortom turistfällorna. För det finns så väldigt mycket mer att uppleva på Kanarieöarna än shopping i betongköpcenter och middag med svensk meny. Kanarieöarna har till exempel sin alldeles egna gastronomi plus stora delar av det erkänt fina spanska köket. Dessutom finns det gott om utsökta lokala råvaror som får det att vattnas i munnen.

Ta chansen och upptäck det riktiga Kanarieöarna med sin makalöst vackra natur fullproppad med såväl äventyr som blommiga uteserveringar där man kan njuta av att bara vara. Du kommer knappt tro att det är samma öar som mest är kända för sin massturism. Men det genuina och äkta finns där, och väntar på att du ska upptäcka det. Med Mitt Gran Canaria i din hand blir det ett underbart äventyr.

Röster om boken:

»Det har skrivits många guideböcker om dessa öar, men just den här guiden är annorlunda och mer personligt skriven än vad många andra är. Författarna Marko Wramén och Anna W. Thorbjörnsson, verksamma som resejournalister, filmare och fotografer, har under flera månader båtluffat runt öarna. Utifrån sina upplevelser berättar de om vandringsleder, promenadstråk, vinprovning, dykning, ubåtsfärder, valsafari, stads- och byliv, naturupplevelser och mycket annat ... Texterna är korta och lättlästa och det är rikligt med vackra och informativa färgfotografier.« Bibliotekstjänst

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem