Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Stickade projekt
Stickade projekt
59kr
 Ren skönhet
Ren skönhet
59kr
 Yoga girl
Yoga girl
20kr


Herre på Täppan
 Herre på Täppan    

Herre på Täppan

[ 9789178356010 Olseni, Hansen]

49kr


E-postadress
 

Herre på Täppan

Christina Olseni, Micke Hansen

Inbunden

Bokfabriken

Ny feelgood-deckare från författarna bakom Mord i Falsterbo

Arne och Barbro har blivit med kolonistuga, och Ester och hennes kakadua Roland tillbringar motvilligt sensommaren i det spartanska huset. Arne går i taket av svartsjuka när det visar sig att en av kolonigrannarna, Hjalmar von Ridderhusen, en distingerad herre med dyra vanor, var Barbros första kärlek. När sedan Hjalmar hittas död pekas Arne genast ut som huvudmisstänkt.

När ytterligare en av koloniägarna går döden till mötes dras även Roland in i utredningen då kriminalkommissarie Bertilsson misstänker att kakaduan blivit vittne till mord. Men hur får man ett fjäderfä, som bara kan ordet kaka, att börja prata?

För att fria Arne från polisens misstankar drar Ester igång sin egen mordutredning. Med ett påklistrat leende och hembakta vaniljdrömmar snokar hon runt bland stugorna och får koloniägarna att lätta sina hjärtan och bekänna sina synder.

Herre på Täppan är den fristående fortsättningen på Ester Karlsson med K (2017), Ett lik i garderoben (2018) och Grannar i död och lust (2020) - härliga pusseldeckare med starka karaktärsskildringar och en stor dos humor.

CHRISTINA OLSÉNI är entreprenör och civilekonom med många år i internationella koncerner.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem