Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Lill-Gruffalon
Lill-Gruffalon
39kr
 Bulltjuven
Bulltjuven
39kr
 Bråk och decimaltal
Bråk och decimaltal
39kr


Historier från ingensatans
 Historier från ingensatans    

Historier från ingensatans

[ 9789188144805 Charles Bukowski]

39kr


E-postadress
 

Pocket

Charles Bukowski

Charles Bukowski är en av Amerikas stora kultförfattare och översatt till tolv språk, däribland svenska. Den första romanen Factotum gavs ut i Sverige 1979. Sedan dess har det kommit ut ytterligare elva böcker på svenska, både romaner, noveller och dikter. Historier från ingenstans är en novellsamling som Charles Bukowski skrev på 70-talet.

Historier från ingenstans är en novellsamling som Charles Bukowski skrev på 70-talet, samtidigt som han för en större publik i USA slog igenom som författare. Nu har hans svenska översättare Einar Heckscher reviderat sin gamla översättningar och novellerna ges ut på nytt i denna pocketutgåva.

Det är 27 noveller, om människors liv på amerikanska bakgårdar: knappt med pengar, dåligt vin, förluster på travbanan, medlidande kvinnor, ja livet drabbar med full kraft Bukowskis personer. När några novelltitlar: Mördarna, Stake, Ingen väg till Paradiset, Vad som tog livet av Dylan Thomas.

Bokens efterord är skrivet av Crister Enander, författare och journalist, som gjort många författarporträtt i både bokform och tidskrifter, bland annat i Tidningen Boken. I yngre år var Crister Enander, som många av sina generationskamrater, en flitig Bukowskiläsare. Här ett citat ur efterordet: Det är de utslagna och utfrusna, de avskydda och föraktade som Charles Bukowski skriver om. Det är hans värld. Det är hans människor; det folk han delar dagar och vinare med.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem