Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Sov gott
Sov gott
39kr
 Sudoko
Sudoko
49kr
 Stickade projekt
Stickade projekt
59kr


Hundens första år
 Hundens första år    

Hundens första år

[ 9789178356935 Swanstein]

59kr


E-postadress
 

Hundens första år

Charlotte Swanstein

Häftad

Bokfabriken

Under hundens första år grundläggs större delen av dess beteende, liksom dess roll i flocken. Det gäller att följa valpens utveckling för att inte missa viktiga förändringar. Genom ett mjukt handlag i kombination med inlärning och träning vid rätt tid, kan vi få valpen att växa till en trygg och stabil individ, och bli den trevliga följeslagare vi önskar. Valpen lär sig hela tiden då den är tillsammans med oss, och inte bara i det vi anser vara träningssituationer. Ansvaret för att samspelet mellan hund och människa ska fungera på ett bra sätt vilar på oss hundägare.

Hundens första år är en handbok för alla hundägare som vill lära känna sin valp och förstå dess beteende bättre. Här finns väl underbyggda råd och tips om hundens utveckling och de problem som kan uppstå under den viktiga valptiden.

CHARLOTTE SWANSTEIN är sedan 1993 verksam som hundpsykolog och instruktör. Charlotte är också en framgångsrik och uppskattad författare av artiklar och böcker och en kunnig expert i radio- och tv-program.

Powered by Talex e-handelssystem