Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Goda grannar
Goda grannar
59kr
 Släpp ingen jävel..
Släpp ingen jävel..
59kr
 När underbart inte.
När underbart inte.
59kr


Mjaumory
 Mjaumory    

Mjaumory

[ 9789198362084]

49kr

Kan endast köpas i fysiska butiker

E-postadress
 

Mjaumory

Leksak

Pug

Tassarna i taket ? ett memory med klös! Alla gillar memory ? det klassiska spelet för alla åldrar. Och katten är för många bland det roligaste och gulligaste som finns.Så vad händer när man kombinerar dessa två? Jo, det vet faktiskt katten: då föds Mjaumory ? ett gosigt sällskapsspel du sent vill glömma!

Precis som i vanligt memory gäller det att hitta två brickor med samma motiv och i slutänden vara den som samlat flest brickpar. Men Mjaumory utmanar inte bara minnet ? det här spelet har mer klös i sig än så. Med fantastiska kattbilder och små knasiga ?kattcitat? är spelet lika mycket en fröjd för ögat och ett träningspass för skrattmuskeln ? oavsett ålder och dagsform.

Mjaumory passar bäst för 2-4 spelare men kan egentligen inkludera hur många ? eller få ? personer som helst. Varför inte göra som katten gärna gör, det vill säga prova helt själv? Eller dubbla nöjet och jama i lag!

Spelet kan spelas var som helst, när som helst och faktiskt nästan hur som helst. I boxen ingår också förslag på alternativa spelregler såsom ?Missa kissen? där utmaningen istället är att undvika så många par som möjligt.

Mjaumory kommer i en snyggt designad och behändig box som gör den till en utmärkt present för både barn och vuxna. Eller som man också kan kalla det: årets mjukaste hårda paket.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem