Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Inte död än
Inte död än
59kr
 Goda grannar
Goda grannar
59kr
 Alla vill ju hem
Alla vill ju hem
59kr


Stora peppboken
 Stora peppboken    

Stora peppboken

[ 9789188429070 Carina Sunding]

49kr


E-postadress
 

Stora peppboken

Carina Sunding

Flexband

Bladh by Bladh

Det här är en bok för dig som vill få mer energi, vara mer i din power, bli modigare eller komma vidare i livet. Det här är boken som brings out the FAB in you. Ditt bästa jag. Fylld av pepp, tips och stories från tjejer som drömt och gjort.

Det är lättare sagt än gjort att få tag i sin sanning mitt i sorlet.
Att inte hänga med i strömmen, utan lyssna till sin inre längtan.
Men det är värt ett försök, för när du vaskat fram det, så hittar du också din egen kraft. I Stora peppboken inspireras du av tjejer som tagit försiktiga kliv utanför komfortzonen, och andra som har kastat sig ut för farliga stup. Kvinnor som har gått från botten till toppen. Och de som hoppat av toppen för att realisera drömmar, hitta passionen och tillfredsställelsen i livet. Du möter glädjeministrar, karriärväxlare och downshiftare. Tjejer som hittat kuraget att kliva ur dåliga relationer och de som tagit sig modet att sakta ner.

I den här boken får du tillgång till känslan att wow, det är möjligt! Och i stunder av tvivel får du pepp och tips på hur du kan komma vidare. Vi har samlat dem i åtta steg. Vår metod som får dig att bli bjussigare mot dig själv, så att du vågar dig ut i det okända och flyga lite högre!

Stora peppboken guidar dig i åtta steg varvat med tips, stories och övningar!

Hur du hittar DIN väg
Hur du skapar ditt dream team
Hur du hittar din power
Hur dina relationer blir din starkaste tillgång
Hur du blir modigare
Hur du hittar gnistan
Hur du skapar mer fokus och tid
Hur du visar mer av dig själv

Det här är en bok till DIG. Den bästa presenten du kan ge dig själv eller någon du tycker om. Vi har skapat utrymme för att du ska kunna skriva, reflektera och lista din framtid vad du drömmer om och längtar efter! Sug i dig de bitar som passar dig, fundera, fyll i, reflektera och skriv.

OM FÖRFATTARNA

Carina Sunding och Marie Thorslund är entreprenörerna och inspiratörerna som har mött tusentals kvinnor i egenskap av att de driver 4good, Sveriges största kvinnliga nätverk, med över 30 000 medlemmar. Carina och Marie blev utnämnda till en av Årets Inspiratörer 2017 och deras podd Sunshinepodden nominerades som en av de bästa Hälsopoddarna under 2016.

Boken är skriven i samarbete med Linda Newnham som är journalist och redaktör, med fokus på relationer och porträtt.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem