Antagligen billigast bokhandeln i Sverige.

ALLA BARNBÖCKER 39 kr/st.                 

 

Meny
Varukorgen
...är tom
Varumärken
Nyheter
 Släpp ingen jävel..
Släpp ingen jävel..
59kr
 Bibliotekarien i ...
Bibliotekarien i ...
59kr
 Detta skall passera
Detta skall passera
59kr


Vem syr?
 Vem syr?    

Vem syr?

[ 9789163889943 Hörling]

49kr


E-postadress
 

Vem syr?

Anna Hörling

Inbunden

Bonnier Carlsén

Stina Wirséns Vemfigurer flyttar ut ur böckerna, hem till dig! I Vem syr? finns allt stora och små behöver för att sy alldeles egna Vemgosedjur tillsammans. Kanske lurviga Nalle, långbenta Fågel eller gula Katten med hjärtat på magen? Låt kreativiteten flöda och skapa en egen mjuk Vemvärld!

I Vem syr? finns något för alla pysselsugna. Boken beskriver i enkla tydliga steg hur du klipper ut och syr ihop din figur, så att även den som är lite ovan vid symaskinen kan hänga med. Figurerna går lika bra att sy själv hemma, på slöjden i skolan, eller för den som är lite yngre, med hjälp av en vuxen. Självklart finns det mönster till alla Vemdjuren i boken och även en del tips och råd som underlättar skapandet.

Stina Wirséns Vemdjur har varit småbarnens bästa kompisar i över tio år. Djuren finns numera i både böcker, på film och som teater och dockor. De enkla, men aldrig tillrättalagda, berättelserna utspelar sig på en genuin barnnivå, där konflikter ofta löser sig på de mest oväntade sätt. Böckerna är älskade favoriter hos många och bjuder på stor igenkänning både hos stora och små.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem